Joulutunnelmaa

Asteittain olemme mekin siirtyneet joulutunnelmaan. Jostain kumman syystä vain pieniä yksityiskohtia käyttäen. Meidän pienet termiitit tykkäävät edelleen mielummin koskea kuin katsoa :).

SDC12094.JPG
Muutama vuosi sitten lapsuuden kodin naapurilta saatu tiernapoika katselee meitä turvallisesti olohuoneen ikkunan takaa.

Tänä vuonna olen jostain syystä innostunut talolyhdyistä. Nämä kaksi ovat löytäneet tiensä meille.Toinen itse ostettuna ja toinen lahjana pikku tyttöjen kummitädiltä. Molempia on tosin tuunattu hieman. Punaiset tuvat ovat saannet päälleen valkoisen ja harmaan maalin.

SDC12095.JPG

Tämän tyyppisestä lyhdystä haaveilen vielä.

SDC14561.JPG

Yhteistuumin päätimme tänäkin vuonna olla hankkimatta joulukuusta. Joulukuusen virkaa tekemään ostimme Plantagenista tekosypressin, jota koristelemaan laitoimme pienet tuikut.
SDC12096.JPG

Neiti F askarteli taas uusia joulukoristeita koulun jokavuotisissa joulupajoissa. Vähän mielikuvitusta ja uusia ideoita toivoisin noiden pajojen suunnitteluun. Kun vaikka mitä ihanuuksia saa tehtyä helposti ja yksinkertaisilla materiaaleilla. Jotain ihanaa oli kuitenkin tälle vuodelle keksitty.

SDC12076.JPG
Nämä huovutetut jouluomenat olivat varsin söpöjä.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *