Edullinen päivitys kylpyhuoneen sisustukseen + pikku prinssille jotakin

Budjettimme ei juuri nyt anna periksi suuremmille sisustushankinnoille ja aloin miettiä mitä pientä uutta piristystä voisin kylpyhuoneeseemme hankkia. Lähtökohtana on siis varsin yksinkertainen ja ehkä jopa tylsä peruskylpyhuone valkoisine laattoineen ja harmaine lattioineen. Googletin sisustuskortteja (koska sisustustarratkin tuntuivat liian tyyriiltä vaihtoehdolta) ja päädyin ensimmäiseksi kotimaisen Decora Frame-nettikaupan sivulle. Muualle ei sitten tarvinnutkaan lähteä etsimään inspiraatiota, pidin jo heti ensisilmäyksellä suunnittelija Johannan tyylikkäistä korteista, jotka eivät todellakaan olleet hinnalla pilattu. 2 eur/kortti ja toimituskulutkin vain euron. Näin jo sieluni silmin miltä ne näyttäisivät kylpyhuoneemme seinällä yhdistettynä Ikean edullisiin NYTTJA kehyksiin.

Ja tälläinen kollaasi siitä syntyi:

SDC12126.JPG
Mainitsin tilauksen yhteydessä, että olen lukenut myös hänen blogiaan ja, että kirjoitan itse myös tätä uutta blogia ja pyysin Johannaa  vierailemaan blogiini ja katsomaan  miltä hänen korttinsa kotonanamme näyttävät…
  Kuin joululahjaksi Johanna oli pakannut lähetyksen mukaan vähän ekstraa:

SDC12125.JPG
Pikku prinssin pinnansängyn yläpuolella olevan hyllyn ”tyhjään aukkoon” löysin myös ihanan sisustuskortin samalla kertaa. Ja nyt sekin alkaa näyttämään lähes täydelliseltä.

SDC12124.JPG
Mitäs pidätte?

2 kommenttia “Edullinen päivitys kylpyhuoneen sisustukseen + pikku prinssille jotakin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *