Tyynyillään

Mä tykkään sisustaa tyynyillä. Niillä saa helposti muokattua huoneen tyyliä ja värimaailmaa ilman suurempia ponnisteluita. Tänään meillä siis tyynyillään (mikä olisi parempi päivä siihen kuin sateinen uudenvuodenpäivä), vaihdetaan tyynyjä ja katsotaan miten ilme muuttuu. Muutoksen saavat kokea sekä makkari että tuulikaappi (meiltä löytyy siis tyyny sieltäkin, just in case 😉 ).

SDC12189.JPG
makuuhuoneen tyynyt ennen

SDC12193.JPG
ja jälkeen

Myönnettäköön, että mä kuulun siihen ryhmään, joilla sänky on useimmiten petaamatta tai siis pedattuna mutta ilman päiväpeittoa ja tyynyt kauniisti asettelematta. Neiti F:lle yritän kyllä opettaa, että sänky tulee pedata ja jätän omani petaamatta.Tekopyhääkö? Ehkäpä sitten.

Mutta osaan minäkin välillä yllättää. Miten teillä, pedataanko sänky joka ikinen aamu?

SDC12191.JPG
tuulikaapin tyyny ennen
SDC12194.JPG
ja jälkeen

Tyynyilyn tiimellyksessä innostoin kuvaamaan myös muut tyynymme ja tässähän näitä tulee… Millaisia tyynyjä teiltä löytyy?

SDC12188.JPG

SDC12195.JPG
SDC12196.JPG
SDC12062.JPG

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *