Syötävän ihanat korut

Tämänkin raskauden aikana on herkuttelu lähtenyt vähän  lapasesta ja kiloja on kertynyt ihan liikaa. Siksipä olenkin vakaasti päättänyt keskittyä tulevaisuudessa nauttimaan ainoastaan näistä syötävän näköisistä Fimo-massasta eli polymeerimassasta tehdyistä koruista, joissa kaloreita on varmasti 0 ;).

SDC12207.JPG
Avainnauha

Näitä uskomattoman syötävän suloisia tarkkana käsityönä tehtyjä koruja tekee varmasti moni mutta helpoin tapa ostaa ne sellaiselta, joka valmistaa niitä mahdollisimman lähellä. Näin säästyy mm. postimaksuilta. Niinpä hankin omani ”Murulan tehtaasta” tästä ihan kotikulmilta.

Nämä ovat myös oiva lahjavinkki niin isommalle kuin pienemmällekin herkuttelijalle. Eikös?

SDC12212.JPG
Donitsi korvikset ovat Neiti F:n suosikit

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *