Vauvan nurkkaus

Vaikka meillä onkin yksi ylimääräinen makuuhuone, tulokkaamme saa alkuun oman nukkumanurkkauksen makuuhuoneestamme. Tätä nurkkausta olenkin jo ehtinyt hiomaan monta kertaa. Vielä muutama yksityiskohta puuttuu ja sitten on valmista.

SDC12216.JPG

Nurkkauksessa on käytetty paljon meillä jo ennestään olleita kalusteita/tavaroita, kuten pinnasänkyä,laitapehmusteita, patjaa jne. lisäksi hiukan kirppislöytöjä ja ihan ripaus uutta.SDC12214.JPG
Koukku tutteja varten löytyi HM home valikoimasta

SDC12215.JPG
Kirpparilta löytyneet suloiset karhutaulut

SDC12218.JPG
Uuden värin pintaansa saannet rottinkikorit ja sisustuskortista tehty taulu

Pinnasänkyyn olemme laittaneet lampaantaljan, jonka päällä myös tämä pienokaisemme saa nukkua. Miksi lampaantalja? Villa on luonnonkuitu, joka on kylmällä lämmin ja kuumalla viileä. Samat hyvät ominaisuudet pätevät myös lampaantaljaan. Talja tuntuu heti lämpimältä, eikä se hiosta.  Lämpimällä säällä se imee kosteutta, jonka se sitten vapauttaa ilmaan pitäen vauvan olon miellyttävänä. Lampaantalja ei tiettävästi aiheuta allergiaa. Mm. Uudessa-Seelannissa vauvoja nukutetaan paljon lampaantaljojen päällä.

SDC12217.JPG

Lampaantalja siirtyy perintönä isosiskoilta. Sillä oikein hoidettu ja säilytetty taljahan kestää käyttöä jopa sukupolvelta toiselle. Haaveissa olisi kuitenkin hankkia tälle tuhisijalle ihan oma harmaa lampaantalja.

ludde-lampaantalja-aito__0131999_PE19250
Vaikkapa tämä Ikean harmaa LUDDE lampaantalja, jonka hintakaan ei ole kovin paha.

 

    

SDC12213.JPG
Nyt tarvittaisiin vielä se sängyssä tuhisija…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *