Kokemuksia unipusseista?

 


Olisi kiva kuulla kokemuksia unipussin käytöstä. Olemme ostaneet uudelle tulokkaalle muutaman käytettynä ja saaneet yhden. Kaikki nämä Ikean versioita. Nettiä selaillessa  tuntuu löytyvän aika paljon eri vaihtoehtoja. Mutta koska meillä ei ole aikaisempaa kokemusta näistä, niin kertokaahan viisaammat mihin rahat kannattaa sijoittaa?
Näitä olemme miettineet:
 
 
 
unipussi.jpg
Ruskovillan unipussia
 
sleeping_bag_Char_choc.jpg
 
ManyMonths merinovillaista jatkettavaa unipussia

Ja Myllymuksujen bambuista unipussia

Kokemuksia unipusseista?” kommentit

  1. Meillä oli tytöillä käytössä Grobagin 2.5tog unipussi ja tykättiin kovasti. Oli helppo nukuttaa muuallakin vauva, kun oli tuttu pussi mukana. Oli selkeä merkki, että nyt käydään nukkumaan. Yöt oli rauhallisia, kun vauva pysyi lämpöisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *