Kaappien tyhjennysviikot & pistetään pistetään pakettia postiin…

Kevät ja kaappien siivous… Ne kai kuuluu kiinteästi yhteen, ainakin meillä. Kaappien siivous extravaganza on käynnissä, kaapit tyhjenee ja tavaraa lähtee roskikseen, kierrätykseen ja myyntiin. Ja meillä sitä tavaraa riittää.

Laiskana ihmisenä myyn nykyään vaatteet ja tavarat nettikirppiksillä. Säästyypä vaatteiden kuljettelulta, hinnoittelulta ja kirpparipöydän siistinä pitämiseltä. Mutta toisaalta jos tuotteita ei myy esim. paikalliskirppiksillä jolloin ne usein noudetaan kotoa niin onhan sitten se postitus….

Oletko muuten koskaan ajatellut, että nettikirppareilla ja -huutokaupoissa myymäsi tuotteet voisi pakata nätteihin ja värikkäsiin pusseihin. Mulla ei ole koskaan tullut pieneen mieleenikään, että niin voisi tehdä. Olen tottunut käyttämään minicrip pusseja tai niiden halpoja kopioita joihin  myymäni vaatteet laitan. Ne, kun saa ilmattomiksi niin menevät isotkin vaatteet pienempään pakettiin ja postikulut puolittuu. Ja usein päällimäiseksi sitten vaikka pala mustaa jätesäkkiä ja teippiä tottakai, paljon teippiä. Ei kovin esteettistä, kun asiaa näin tarkemmin ajattelee. Ja mitä se kertookaan lähettäjästä, en halua sitä edes ajatella. Mutta joo, asiaan..

Sain uudelta yhteistyökumppaniltani Happy Monday:lta testattavakseni postituspusseja, jotka ovat kaikkea muuta kuin pala mustaa jätesäkkiä.

pussit+003.JPG
Postituspusseja ihanissa väreissä

Erittäin käytännöllinen ja vielä kivan näköinen ratkaisu. Ja kaiken lisäksi vielä kierrätettävä. Alhaisen painon ansiosta nämä ovat edullisia postilähetyksissä.

Ne suljetaan liimatarran avulla, joten ylimääräistä teippiäkään ei tarvita. 

pussit+002.JPG

Happy Mondayn valikoimista näitä löytyy useita eri värejä ja kokoja ja ne myydään 10 tai 100 kappaleen pakkauksissa. Eikä hinnatkaan ole päätä huimaavia.

pussit+004.JPG
Pusseja on monen kokoisia ja erityisesti esim. vaatteet sujahtavat niiden sisään helposti

 Kivoja vai mitä?

Happy Monday kaupasta löytyy myös mm. kaikkea kivaa askarteluun, juhliin/leivontaan. Kannattaa käydä tutustumassa mitä kaikkea tämä ihana verkkokauppa pitää sisällään! 
  Helpoiten se onnistuu tästä tai sitten blogin sivupalkista  Happy Mondayn logoa klikkaamalla.
Siellä vierailtuasi maanantaitkin tuntuvat mukavilta. Usko pois.
Logo.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *