Melli EcoDesign & arvonta

Olen aivan innoissani, blogin uudesta yhteistyökumppanista Mellistä nimittäin. Törmäsin Melli EcoDesign:iin jokin aika sitten sattumalta erään Facebook päivityksen kautta. Menin kurkkaamaan Mellin verkkokauppaan ja sillä tiellä ollaan.

Melli Eco Design pähkinänkuoressa:

logo_final_web.jpg

Melli EcoDesign on vuonna 2012 lanseerattu ekologinen ja kotimainen lastenvaatemerkki. Malliston vaatteet ovat suloisen pehmoisia lapsen ihoa vasten. Ne myös näyttävät ja tuntuvat hyvältä lapsen päällä. Ylimääräisiä saumoja on karsittu ja tuotemerkkietiketti sekä kokolappu löytyvät harkitusti vaatteen ulkopuolelta.

 Vaatteet on suunniteltu pitkäaikaista käyttöä ja pienten lasten herkkää ihoa ajatellen. Vaatteiden puuvilla on laadukasta ja kestävää GOTS-sertifioitua 100 % luomupuuvillaa. Vaatteissa ei käytetä viimeistelyaineita, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman luonnonmukaiset ja ihoystävälliset pieniä käyttäjiä ajatellen. Vaatteet ovat käytännöllisiä tuplakokoja, mikä mahdollistaa niiden pidemmän käyttöajan. Kuosit ja värit sopivat sekä tytöille että pojille, joten vaatteita on helppo kierrättää eteenpäin lapselta toiselle. Jokaisella kuosilla on oma tarinansa ja niissä seikkailee usein pikkuinen Melli-pupunen.

IMG_1240.jpg

 Melli EcoDesign -lastenvaatemerkki panostaa ekologisuuden lisäksi myös vahvasti kotimaisuuteen. Vaatteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta sekä ompelu tehdään Suomessa. Vaatteille on myönnetty kotimaisesta tuotteesta kertova Avainlippu-merkki. (www.melliecodesign.com)

Mallistosta löytyy vaatteita keskoskoosta 36cm aina 116cm:iin asti. Lisäksi uutuutena on nyt toukokuussa myyntiin tulevat vauvan luomupuuvillaiset ja kotimaiset vuodevaatteet.

Mellin tarina kokonaisuudessaan löytyy täältä.

Nuo keskosvaatteet erityisesti lämmittävät mieltäni sillä aikoinaan, kun neiti F syntyi raskausviikolla 34+4 (1760g 42cm) juuri noita pienen pieniä vaatteita oli haasteellista löytää. Stereothan syntyivät myös ns. keskosina vaikka isoja olivatkin.

Yhteistyömme alkamisen kunniaksi arvomme Melli EcoDesign kanssa vauvojen luomupuuvillaiset ja kotimaiset vuodevaatteet (pussilakana 85×122 ja tyynyliina 40×45) turkoosilla Spring Water -värityksellä (ovh.55 eur). Kannattaa käydä myös tykkäämässä Mellistä facebookissa, sieltä löytyy usein hyviä tarjouksia.

ARVONNAN SÄÄNNÖT OVAT SEURAAVAT:

IMG_1200.jpg

1. Arpa kommentoimalla tähän postaukseen (anonyymit nimimerkillä) ja valitsemalla lempparituote 

  Melli EcoDesign nettikaupasta ja lisäämällä se kommentiin, nettikauppaan pääset 

2.  Arpaa kommentoimalla, valitsemalla lempparituote ja liittymällä blogin lukijaksi/olet jo lukijana

3.  kommentoimalla, valitsemalla lempparituote,
 liittymällä lukijaksi/olet jo lukijana ja linkität 
arvonnan blogiisi/facebook sivuilla (LINKITTÄMISEEN VOIT KÄYTTÄÄ TÄTÄ KUVAA)

IMG_1200.jpg

Arvonta päättyy 
5.5. klo.23.00
Onnea arvontaan ♥ 

…..ja kiitokset Melli EcoDesign Maricalle
yhteistyöstä!

56 kommenttia “Melli EcoDesign & arvonta

 1. Kahdella arvalla mukana. Nää onkin mulle tuttuja. Pipo meiltä vasta kyllä löytyy 🙂 Mekot on mun suosikkeja, kaikki värit ihania!

 2. Body, Orange Carrots on mun suosikki.<br />
  2 arvalla mukana, jaettu fb:ssä<br />
  <br />
  Arhippa <br />
  <br />
  arskari (a) gmail.com

 3. Spring Water kangas on ihanaa ja tästä kankaasta valmistetut housut on touhuavalle pikkuiselle kätevät, koska on korkea vyötäröresori joten vaippa ei ole näkyvissä ja myös lahkeissa on kunnon resorit.Hyvä! Yhdellä arvalla mukana<br />
  <br />
  Idamer50@gmail.com

 4. Cotton Candy mekko on mun suosikki 🙂 ja oonko mä ny sit yhdellä arvalla mukana, juuri liittynyt blogin lukijaksi. <br />
  Ihania kuoseja kaikenkaikkiaan ja ihana tarina Melli Ecodesignilla!<br />

 5. OIH..SUOSIKKINI EHDOTTOMASTI ON :Torkkupeitto, Orange Carrots, sopivan &amp;quot;uusretro&amp;quot;. Kolmella arvalla mukana tämän ihanuuden arvonnassa Tulisi tarpeeseen tuollainen vuodevaatesetti. Linkitetty mehtäpirttin 🙂

 6. Kolmella arvalla mukana. Liivimekot on kaikki ihania! Kauniin pirteät kuosit. Ois niin ihana ollu kummitytölle, ku täytti vuosia, mutta vasta nyt tuon löysin. 🙂 Pistän sivun talteen.

 7. Kolme arpaa kiitos! :)<br />
  Interlocktrikoo, Orange Carrots oli aikas soma! ♥<br />
  Ps. miullakii on arvonta 🙂

 8. Voi miten mahtava palkinto ja muutenkin ihania vaatteita tuolla. Red Berries mekko on yksi suosikeistani 🙂 Yhdellä arvalla mukana!<br />
  -Aada-<br />
  aho_immonen(at)hotmail.com

 9. Orange carrots-mekko on lempparini, kivaa, että lastenvaatteissa on värejä. Muitakin kivoja toki löytyy, mekot ja paidat ovat oikeastaan kaikki tosi kivoja!<br />
  <br />
  (daphlanie ät yahoo.com)

 10. Unipussi, turkoosi 40-50 cm<br />
  Keskosten vaatteet ovat omia suosikkejani. Ei siksi että olisin ollut keskosen äiti vaan siksi että niin pieniä on vaikea löytää! Mukana 3 arvalla. Linkitin omaani :))

 11. suosikkini on Body, Orange Carrots <br />
  <br />
  yhdellä arvalla mukana<br />
  <br />
  t.Mariamaria<br />
  marialuok(@)gmail.com

 12. Meillä tarpeellisin olisi Body Orange Carrots. Yhdellä arvalla minäkin mukana.<br />
  <br />
  t. Peace<br />
  pauleceb(at)gmail.com

 13. Kahdella mukaan! Ihania kuoseja ja aivan valloittava tarina yrityksen takana 🙂 Arvostan kovasti tällaista.<br />
  <br />
  Lempparituote on juurikin tuo petivaatesetti:<a rel="external nofollow" href="http://www.melliecodesign.com/epages/melli.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120907-11092-143992-1/Products/94/SubProducts/94-0004&quot; target="_blank">http://www.melliecodesign.com/epages/melli.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120907-11092-143992-1/Products/94/SubProducts/94-0004</a&gt;

 14. Body Orange Carrots on eniten mieleen tuotteista<br />
  <br />
  t. Cristo<br />
  <br />
  cristobalce(at)gmail.com

 15. Suosikkini on Spring Water -pussilakanasetti.<br />
  Vaatteissa puolestaan pidän erityisesti Orange Carrots -kuosista.<br />
  Yhdellä mukana arvonnassa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *