Makuuhuoneen kevät & DIY laskosverho

Makuuhuoneessamme oli aika siirtyä keveämpään ulkoasuun. Muutama pieni muutos ja yleisilme on täysin erillainen.

Muistatteko,suuren suuren ongelmani makuuhuoneen verhot? Viime yönä keksin siihen ratkaisun. Kyllä vaan nykyään parhaat ideani syntyvät yön pimeinä tunteina.

coolstuff+ja+makuuhuone+005.jpg

Ostin tämän päivän Ikean reissulta valkoisen DVALA lakanan (150×260) ja puolitin sen pituus suunnassa. Taitoin avointa reunaa niin, että verhon korkeudeksi jäi noin 55cm. Ompelin taitoksen useasta kohtaa muutamalla pistolla kiinni ja kiepsautin valkoista kanttinauhaa kolmesta kohtaa verhon ympäri ja DIY laskosverho oli valmis. Ja hintaa tälle 260cm leveälle verholle tuli 8 eur.

coolstuff+ja+makuuhuone+008.JPG

Aikaisemmin tuunaamani lampunjalka sai vihdoin varjostimen. Pitkällisen pyörittelyn jälkeen päädyimme kuitenkin valkoiseen JÄRA varjostimeen. Jalkahan löytyi kirpparilta kolmella eurolla.

coolstuff+ja+makuuhuone+009.jpg

coolstuff+ja+makuuhuone+011.jpg

coolstuff+ja+makuuhuone+012.jpg

aatoksen+pes%C3%A4+001.jpg

aatoksen+pes%C3%A4+002.jpg

aatoksen+pes%C3%A4+003.jpg
Minimiehelle hankimme käytettynä Ikean Gulliver pinnasängyn. Se muuntuu helposti lapsen kasvaessa. Toinen sängyn laidoista voidaan irrottaa, kun lapsi kasvaa ja oppii kiipeämään itse sänkyyn ja sieltä pois.

Minimiehen kastetaulu odottaa vielä kehyksiin pääsyä ja sitten onkin jo valmista…

Sellaista vähän valoisampaa ja valkoisempaa ilmettä meidän makuuhuoneessamme. Investoinnit yhteensä n. 50 euroa, joten  aika pienellä rahalla saimme ilmettä päivitettyä. Yleisfiilis on nyt rauhallinen ja tasapainoinen.

2 kommenttia “Makuuhuoneen kevät & DIY laskosverho

  1. hyvä muutos. ja mitä tulee hyviin ideoihin niin yöllä ne taitaa tulla äiti ihmisille, kun ei päivisin kerkee miettimään sellasia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *