Ripaus taikuutta tarvitaan

Kesän suosikki housun tittelin taitaa tänäkin kesänä saada me&i.n MAGIC KNICKERSit. Viime kesänä sain niiden alle piiloon alkuraskauden turvonneen mahan ja tänä kesänä naamioin raskauden jälkeisen ei niin kiinteän vatsani niiden korkean vyötäröresorin alle. Ja uskokaa vähän taikuutta siihen tarvitaankin!

Näissä huippumukavissa polvihousuissa on resorit vyötäröllä ja lahkeensuissa.Vyötärön resorin voi halutessaan pitää joko korkeana tai käännettynä. Ja mikä ihaninta ne sopivat miltei kaiken kanssa. Ja tuo onkin se ominaisuus mitä kotiäitinä arvostan vaatteessa eniten. Samasta vaatteesta on yhdistelemällä moneksi.

121510_individ_111215.jpg


Kaapista löytyy mustat ja tummanharmaat ”taikapöksyt”. Ja rennosta kesätyylistä pitäville voin lämmöllä suositella näitä housuja.

Satu / Rauharentola - -

3 kommenttia “Ripaus taikuutta tarvitaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *