Juokse sinä humma

Nti F viettää tämän viikon päivät hih hih hirnahdellen kesäleirillä Lähderannan ponitallilla. Leiri pitää sisällään ponien hoitoa, käsittelyä, teoriaa ja ratsastuksenalkeita. Ja mikä hienointa aikaisempaa kokemusta hevoista tai poneista ei tarvita. 

Lähderannassa järjestetään tänä kesänä 3 leiriä. Jokainen leiri kestää 5pv(ma-pe) ja leiriaika on päivittäin 9-15 sisältäen lounaan ja välipalan. (leiri nro 2 4 pvää)
ipe3.jpg

talli.jpg

tauko.jpg

tytti2.jpg
Kuvat lainattu Lähderannan ponitallin sivuilta

Tälläinen päiväleiri on juuri sopiva vaihtoehto esim. telttamajoitukseen tottumattomalle nti F:lle. Ja mikäli ratsastuskärpänen puree oikein kunnolla voi sitä jatkaa sitten elokuussa alkavan alkeiskurssin muodossa.

Nti F odottaa leirille pääsyä ”muurahaisia housuissaan”. Saappaat odottaa oven pielessä ja reppuun on pakattu sadevaatteet ja vaihtovaatteita. Omaa kypärää emme vielä hankkineet mutta jos intoa vielä viikon jälkeen riittää niin sitten kypärä ehdottomasti hankintalistalle.

Nyt neiti valmiiksi ja matkaan…Täältä tullaan…

PicMonkey+Collage.jpg
housut: meandi // saappaat: Marimekko // huppari: Seppälä
Miten teillä vietetään kesälomaa?

2 kommenttia “Juokse sinä humma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *