Esillä & piilossa kodinhoitohuoneen uusi säilytysratkaisu

Säilytystilaa ei koskaan ole liikaa, ei ainakaan meillä eikä ainakaan kodinhoitohuoneessamme. Siivouskaapissamme on nimittäin paljon hukkatilaa ja säilytystila jää siitä johtuen todella pieneksi. Tämä taitaa olla melko yleinen ongelma valmissisusteisissa siivouskaapeissa.
Ja koska kodinhoitohuoneen remontoinnin yhteydessä poistimme seiniltä edellisen asukkaan asentaman ”hylly sekamelskan” säilytystilaa oli todella vähän. Ja tavaroita lojui pitkin kodinhoitohuonetta, tai kasoina pöytätasolla.

Niinpä kaivoimme varaston perukoilta yhden poistamistamme männyn värisistä hyllyistä, jonka sitten maalasin rouhean valkoiseksi. Korit  saimme tuttava perheeltä, joille ne muuton yhteydessä jäivät tarpeettomiksi. Korien sisään voi nyt kätevästi piilottaa esimerkiksi wc- ja talouspaperirullia, vaippapaketteja ja vaikka mitä muuta.

purkit+ja+hylly+003.JPG

purkit+ja+hylly+004.JPG

Jokaiseen koriin aion vielä tehdä pienet liitutaulut, johon voi sitten helposti kirjoitella mitä mikin laatikko pitää sisällään. Sillä laatikothan ovat melkein katonrajassa eikä niiden sisään pysty näkemään.

Pienellä vaivalla koko huoneen yleisilme muuttui paljon selkeämmäksi. Tavarat ovat esillä mutta silti piilossa.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Esillä & piilossa kodinhoitohuoneen uusi säilytysratkaisu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *