Vauvatreffit & mozzarellasalaatti

Tänään vietimme varsin aurinkoissa & lämpimissä tunnelmissa yhdessä tammikuisten, ja heidän äitiensä ja sisaruksiensa kanssa kivan aamupäivän.

Me äidit olemme siis tutustuneet  facebookryhmän kautta ja meillä kaikilla oli tammikuussa laskettuaika.  Joukko ihania äitejä ja vauvoja, ja sitä niin tärkeää vertaistukea. Voin lämpimästi  suositella  ihan jokaiselle odottavalle äidille liittymistä johonkin tuon tyyppiseen ryhmään/yhteisöön, koska vertaistuen lisäksi voi myös hyvällä tuurilla saada elinikäisiä ystäviäkin.

Osa ryhmän äideistä asuu kauempana ja osa taas lähempänä. Ja juuri lähempänä asuvien äitien nämä live tapaamisetkin onnistuvat helpommin. Joskus olisi tosin kiva tavata myös vähän kauempana asuviakin.

Tarjottavaksi olin tehnyt mozzarellasalaatin, joka sopikin hyvin näin helteisen päivän syötäväksi.

vauvatreffit+1+013.jpg

Mozzarellasalaatti

2-3
erilaisia salaatteja
 
kirsikkatomaatteja
 
kurkkua
 
punasipulia
 
mozzarellapalloja
 
punasipulia
 
oliiviöljyvä
 
balsamico viinietikkaa
 
(suolaa ja pippuria)
 
kalamata oliiveja

Nyt taidan hetkeksi laittaa jalat kohti taivasta ja nauttia ihanasta kesän lämmöstä…

26.6.13+011.jpg

3 kommenttia “Vauvatreffit & mozzarellasalaatti

  1. Tyttäreni kuuluu juuri tuollaiseen ryhmään ja ovat kans kokoontuneet aina silloin tällöin. Hän on kans tosi paljon tykännyt niistä tapaamisista. 🙂 Ryhmässä on mukavaa.

  2. Meillä on kanssa tosi kiva porukka tokan ja kolmannen lapsen kanssa 🙂 Molempien kanssa nähdään säännöllisesti, tehdään reissuja jne 🙂

    1. Mukava porukka myös tämä, harmi vaan että kaikkia en varmaan tule tapaamaan livenä mutta onhan meillä oma "virtuaalimaailma"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *