Simppeliä viikonloppu ruokaa

Aina ei vaan viitsi tai jaksa käyttää ruoanlaittoon kamalasti aikaa. Hieman muunneltuna testasimme juuri tällaisiin hetkiin soveltuvaa Chilistä Katkarapupastaa.

pasta+002.JPG

CHILINEN KATKARAPUPASTA

250g tuorepastaa
2,5dl Creme Bonjour Cuisine chili & paprika
2dl ruokakermaa
200g katkarapuja
150g säilöttyjä artisokansydämiä
200g kirsikkatomaatteja
1rkl sitruunamehua
suolaa ja pippuria

1. Valuta ja pilko artisokat neljään osaan. Sulata ja valuta katkaravut. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Creme Bonjour Cuisine, ruokakerma, katkaravut ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä.

3. Valuta pasta hyvin ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.

4. Nauti!

Ja kulkaas oli muuten hyvää. Mikä on sinun ”pikaruoka” herkku?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *