Silverjungle ale ja alekoodia

Postaus on toteutettu yhteistyössä Silverjungle:in kanssa ja se sisältää mainoslinkin.

Keräilin teille pienen kollaasin meidän ehdottomista suosikeista ja muista herkuista, jotka löytyvät juuri alkaneesta Silverjungle:in alesta.

PicMonkey+Collage.jpg

Meille Silverjungle on melko uusi tuttavuus, mutta niihin vaatteisiin joita meillä on olen ollut erittäin tyytyväinen. Juuri sopivan yksinkertaisia kuoseja ja malleja meidän makuun. Aikaisemmin keväällä ostin stereoille mm. juuri nuo turkoosit pilkkushortsit.

Ja herkkuna herkkujen päälle Rauharentolan lukijat saavat -10% lisäalen jo alennetuista (-30%, -40% ja -50%) tuotteista. Eli KOODILLA blogi10 saatte tuon lisäalen tilauksestanne 15.7.2013 31.7.2013 asti. Kauppaan pääset tästä tai klikkaamalla kuvaa sivupalkista.

product_thumb.php.jpg

Minä lähdenkin tästä valmistautumaan tämän päivän vauvatreffeille. Mukavaa päivää.

2 kommenttia “Silverjungle ale ja alekoodia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *