Asiasta kukkaruukkuun

Koska jostain kumman syystä piha vetää puoleensa tällä hetkellä hurjan paljon enemmän kuin sisätyöt, on unenikin täyttyneet ”puutarhaunelmista”. Toissa yönä näin unta mustista kukkaruukuista, joihin istutin kukkia. Ja niitähän oli sitten saatava.

Eilen sitten kaivoinkin varaston perukoilta kaikki vanhat eripari kukkaruukkuni ja maalasin ne liitutaulumaalilla mustiksi (osa odottaa vielä maalaamista). Nyt minulla onkin muutama samantyylinen/värinen ruukku odottamassa syksyn istutuksia.

Ruukut+010.JPG

Ruukut+008.JPG

Ja ruukun kylkeen voi raapustaa pienen mietelauseen.

Ruukut+009.JPG

Ruukku tihkuu sitä, mitä se sisältää.
– Kiinalainen sanonta

Hyvää alkanutta viikkoa.

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *