Koristusta kotiin ja koulutielle

Sain eilen vihdoin jo kauan kauan sitten tilamaani H&M paketin. Viimeisetkin tavarat olivat löytäneet tiensä siihen laatikkoon, jonka mieheni kantoi selkä väärällä postista. Vaatteita koululaiselle, kivaa leikkimökkiin ja uusia juttuja kodin sisustukseen.

Tänä syksynä annoin nti F:lle ensimmäistä kertaa vapaat kädet koulunaloitusvaatteiden valintaan. Ja nämä hän sitten valitsi. Farkkua, hempeää pitsiä ja tutut ja turvalliset tennarit tottakai. Toimiva kokonaisuus vai mitä?

index.jpg
kollaasin kuvat: www.hm.com

Näiden lisäksi pakettiin oli eksynyt paljon perus arkivaatetta: farkkuja, leggareita,mekkoja ja paitoja.

Tervetuloa kotiin,

Tilasin sovitukseen jälleen kerran  ison kasan erillaisia koristetyynynpäällisiä mutta pitkällisen mallailun jälkeen päädyin juuri tähän mustavalkoiseen yhdistelmään. Se, kun tuntui istuvan meille kaikista parhaiten.

index+2.jpg

Olen jo kauan ihaillut useissa sisustuslehdissä puisia laatikoita, joissa voi säilyttää öljyjä yms. keittiössä ja nyt sain vihdoin omani. Juuri sopivan kokoinen ja muutenkin ihana. Tätä kannatti odottaa…

index+3.jpg

Leikkimökkiin tilasin maton, joka oikeastaan on kylpyhuoneen matto mutta helppohoitoisuutensa vuoksi se taitaa olla paras mahdollinen juuri leikkimökkiin eikä se ollut hinnallakaan pilattu. Likaantuessa pyöräytys pesukoneessa ja taas mennään.  Lisäksi tilasin muutaman alessa olleen jätskiaiheisen kaitaliinan, joista ajattelin tehdä pieniä liinoja ja pyyhkeitä kotileikkejä varten. Ja jos oikein intoudun (tuskin) ompelemaan saa niistä tehtyä paljon muutakin.

index+5.jpg

Nyt palautukseen lähtevät takaisin pakettiin ja paketti postiin. Mukavaa päivää ja auringonpaistetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *