Maanläheinen kutsuva syksy

Kun syksy tulee (sillä sieltähän se tulee halusimme tai emme) on ihana pysyä sisällä lämpimässä, käpertyä sohvan nurkkaan peiton alle ison tee kupposen kanssa. Katsella ulkona pikku hiljaa ruskan väreihin verhoutuvaa maisemaa ja kuunnella kuinka tuuli ulvoo nurkissa. Maanläheiset värit erityisesti ruskean ja harmaan eri sävyt ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Niitä löytyykin paljon tämän syksyn sisustusuutuuksista.

Keräsinpä tähän aikani kuluksi pienet kollaasit tulevaan syksyyn sopivista sisustuselementeistä. Löydätkö sinä niistä suosikkejasi? Ja oletko ns. kausisisustaja eli muutatko kotisi sisustusta aina vuodenaikojen mukaan?

index+6.jpg

index+7.jpg
kollaasien kuvat: Hobby Hall // Ellos // Jysk // HM home // Kaunis Coto

index+8.jpg
Kollaasin kuvat: www.ikea.fi

2 kommenttia “Maanläheinen kutsuva syksy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *