Second Hand Heaven Täyden palvelun kirpputori

index+5.jpg

Kävimme viikonloppuna nti F:n kanssa tutustumassa Tuusulan Sulan alueella hiljattain avattuun itsepalvelukirpputori Second Hand Heaven:iin. Tämä kirpputori tarttuu juuri siihen ”ongelmaan” mihin ainakin minun tieni usein tyssää, kun mietin tavaroiden viemistä kirpputorille. Hinnoittelun, esillelaiton ja pöydän siistinäpidon haasteisiin. Lisämaksua vastaan on valittavissa täyden palvelun paketti, joka sisältää kaikki edellämainitut asiat. Voiko kirppistely enää olla helpompaa? Toki kaiken voi myös tehdä itse niin halutessaan tai ehtiessään.

index+3.jpg

Ja kun siihen lisätään vielä se, että pöytä on varattavissa nettivarausjärjestelmän kautta, jossa näkyy vapaat pöydät, maksun voi hoitaa verkkopankin kautta ja lisäksi vielä seurata pöytänsä myyntiä reaaliaikaisesti verkossa niin sitä voi todellakin sanoa olevansa lähes taivaassa, kirppis taivaassa.

index+4.jpg

Second Hand Heaven on valoisa ja avara kirpputori, jossa myyntipaikkoja on lähes parisataa. Käytävät ovat tarpeeksi leveät, jotta niissä mahtuu kulkemaan myös esim. lastenrattaiden kanssa (myös niiden tuplien). Normaalien vuokrattavien kirpputori pöytien lisäksi löytyy englannin lipullla merkittyjä pöytiä, joiden tuotteet ovat Englannista maahantuotuja second hand naisten- ja lastenvaatteita sekä laukkuja.

index+2.jpg

index.jpg

Näiden lisäksi kirpputorilta löytyy lasten leikkipaikka ja pienen pieni kahvio. Suosittelen ehdottomasti poikkeamista mikäli sielläpäin tulee liikuttua. Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.

index+7.jpg

Ja onnistuimmehan mekin tekemään muutamia edullisia löytöjä. Siitähän kirppistelyssä on mm. kyse.

index+6.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa. Ai niin vielä torstaihin asti on aikaa osallistua ihanan tähti keittiöpyyhkeen arvontaan. Arvontaan pääset kätevästi klikkaamalla kuvaa sivupalkista.

3 kommenttia “Second Hand Heaven Täyden palvelun kirpputori

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *