Label yourself and your kids ;)

Sain yhteistyöpyynnön Ikast Etiket verkkokaupasta, joka valmistaa muun muassa erilaisia nimilappuja, -tarroja, -nauhoja ja -merkkejä. 

Yhteistyön tiimoilta sain valita verkkokapasta 30e tuotteita ja valitsin meille Stikins-nimilappuja, joita voi käyttää vaatteissa, tekstiileissä tai tavaroissa. Helppoja kiinnittää ilman ompelua tai silitystä ja kestävät pyykin- ja astianpesukoneen. Lisäksi nappasin tilaukseen mukaan muutaman tekstiilitussin, joita voi sitten lappujen loputtua käyttää vaatteiden nimikoimiseen. Ja niin jos noita Stikins nimilappuja haluaa käyttää vaatteissa niin ne kannattaa kiinniittää pesu- tai merkkilappuihin, jossa ne pysyvät parhaiten.
kuva: labelyourself.com


Meille päiväkoti ei ole vielä ajankohtainen mutta  koululaisen vaatteiden ja tavaroiden nimikointi onkin ERITYISEN tarpeellista, vaikka mistään pikku koululaisesta ei enää olekaan kyse. Tavarat , kun vain katoilevat itsestään koulupäivän aikana :). Talvella myös pulkat, liukurit, sukset ja luistimet on hyvä nimikoida, sillä samanlaisia voi löytyä useampiakin.
Omat tarrani tilasin pelkällä sukunimellä, silloin ”perintönä” sisarrukselta toiselta kulkevat tavaratkin ovat aina oikein nimikoitu. Toivottavasti tarratkin kestävät ;).

Ikast Etiket verkkokaupan valikoimasta löytyy melko laaja valikoima erillaisia vaihtoehtoja ja nimikointituotteilla on hyvä olla valmiina, sillä koskaan ei tiedä milloin nimikoimisen tarve iskee. Yksinkertainen tilausjärjestelmä tekee tilaamisen varsin helpoksi. Ainoana minuuksena on varsin pitkä toimitusaika (yli 10 pvä:ä).

index.jpg

Nimikoidaanko teillä vai jätetäänkö nimikoimatta? 

yhteisty%C3%B6.jpg

Label yourself and your kids ;)” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *