Anniversary

Meidän hääpäivä on tänään kokonaista kolme, enemmän  ja vähemmän onnellista vuotta. Juuri siksi tämä aika vuodesta on niin erityinen vaikka talven ystävä en muutoin olekaan. Suuria muistoja talven kynnyksellä olleista pienen pienistä häistä, onnen hetkistä ja valtavasta tunnelatauksesta, jota lyhyeen mutta niin intensiiviseen hetkeen sisältyi. Tämä seuraava tekstinpätkä kätkee sisälleen onnellisen avioliiton salaisuuden (jos sellainen on), eikö?
bob+marley_thumb%5B5%5D.jpg

 Tämän siivittämänä toivon meille vielä monia onnellisia yhteisiä vuosia ja ainutkertaisia hääpäiviä, joka vuosi juuri tähän aikaan.

Satu / Rauharentola - -

6 kommenttia “Anniversary

  1. Onnittelut hääpäivästä! Elämä on täynnä iloa, onnea ja suruakin, niin myötä kuin vastoinkäymisiäkin. Sitä kait se elämä on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *