Merry LITTLE Christmas

”On korkkarii, on leggarii, on glitterii, tekoripsii, irtohiuksii, juo kuoharii, ota kuvii, on niin siistii olla aikuisii.”  
E-ei, ei taida tietää tyttö että, aikuisia voi olla monella tapaa ;).

Näin vanhemmiten minusta on ainakn tullut kovin mukavuudenhaluinen ja nautin enemmän pienistä intiimeistä yhdessäolon hetkistä minulle tärkeiden ihmisten kanssa kuin esimerkiksi railakkaasta ravintolaillasta ja valojen välkkeestä.

index+2.jpg

Viime viikolla vietimme pienimuotoisia koti pikkujouluja ”tyttöjen iltaa”, nyyttäreiden, ruoanlaiton ja mukavan yhdessäolon merkeissä yhdessä mammaystävieni kanssa. Illan menu oli tällä kertaa suunniteltu niin, että se sopi kaikille, ruoka-aineallergisillekin. Loppujen lopuksi ei ollutkaan niin vaikeaa valmistaa kaikille sopivia herkkuja.

index.jpg

index+4.jpg

index+5.jpg

index+3.jpg

Ihanan rauhallisen ilta, ihanien ja niin hurmaavien ihmisten kanssa. Päällä ns. mukavuusvaatteita ilman liiallista pynttäytymistä. Mikä onkaan sen parempaa kuin ”sulloa” maha täyteen herkkuja ja nauraa kippurassa kaiken maailman jutuille. Toki mukaan mahtui muutama syvällisempikin juttu, joka veti naaman vakavaksi mutta vain hetkellisesti. Ja hyvä niin.

index+6.jpg
Ihanaiset mammaystäväni

Kiitos ihanaiset mukavasta illasta.

4 kommenttia “Merry LITTLE Christmas

  1. KIITOS ylläolevan omenapiirakan reseptistä. Olisiko mahdollista saada myös <br />
    reseptit joulutorttuihin sekä pelliseen ?<br />
    <br />
    Kyseleepi Salaisen puutarhan emäntä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *