Kello viiden muffinit Earl Grey muffins

Pidän kauniista asioista, herkullisista ruoista ja leivonnaisista. Minusta on mukava testata uusia reseptejä, muunnella niitä hiukan & maustaa omilla mausteilla. Aina lopputulos ei välttämättä ole se kaikkein kaunein mutta yleensä herkullinen kuitenkin.

Tämä aivan ihana englantilainen resepti oli pakko päästä heti testaamaan.Se suorastaan huusi tulla valmistetuksi. Se on gluteeniton & maidoton, mutta toimii varmasti myös ihan perinteisesti vehnäjauhoilla tehtynä.

index.jpg
Earl Grey muffinit n.10 kpl
125 g sinistä keijua
1 3/4 dl sokeria
2 rkl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
4-5 pss Earl Grey teetä
2-4 kananmunaa
ripaus suolaa
1 dl perunajauhoja
1 1/2 dl gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus
1 pss Earl Grey teetä
n. 2 rkl kuumaa vettä
2 dl tomusokeria
Vaadota rasva ja sokerit. Lisää joukkoon ”teejauhe”. Jatka vaahdottamista hiukan. Lisää kananmunat yksitellen kokoajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada muffinivuokiin. Paista 200 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä.
Hauduta teepussia pienessä määrässä vettä (2 rkl) n. 5 min. Sekoita tee tomusokerin sekaan vähitellen kunnes kuorrutus on sopivan notkeaa. Koristele!
index+4.jpg

index+3.jpg
index+2.jpg
Anna herkullisten muffineiden valloittaa sydämesi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *