Voittajaa voittajan perään


12389.jpg

BIG BANG arvonta taisi olla aika mieluinen, sillä osallistujia arvontaan tuli hurjan paljon (vajaa 300 arpaa). No onhan tuo palkintojen kirjo aika valtava aina lapsista sisustukseen ja tuotteista lahjakortteihin. Iso kiitos kuuluu ihanille ja aktiivisille yhteistyökumppaneilleni, jotka lähtivät mukaan tämän arvonnan järjestämiseen. Eikä tämä jää tähän voitte olla siitä varmoja.

Mutta nyt varmaan  haluatte jo tietää ketä arpaonni suosi tällä kertaa. Random.org toimi jälleen kerran onnettarena ja arpoi voittajat seuraavasti:

Oikein paljon onnea voittajille ja iso kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!
Voittajat laitattehan minulle pikaisesti sähköpostia __REMOVE_ME____REMOVE_ME__rauharentola2012@gmail.com niin saadaan palkinnon luovutukseen liittyvät yksityiskohdat selviksi (niillä joilla on valittavana koko ja malli niin ilmoitattehan ne osoitetietojen lisäksi). Mikäli jätit kommenttiisi sähköpostiosoitteesi voin toki minäkin olla yhteydessä sinuun.
 
Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Voittajaa voittajan perään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *