Poimintoja LIVINGandROOM SS 2014

Sähköpostiin oli tupsahtanut muutama päivä sitten uusi Living and Room SS 2014 kuvasto, jonka selaamiseen on varannut hetken eiliseltä illalta. Ja voi kääk. Afrikkalaiset vaikutteet kohtaavat viileän skandinaavisen tyylin ja on syntynyt Modern ethnic. Aivan mahtavia juttuja, juuri mun makuun. Yksinkertaista, maanläheistä & rauhallista.

PicMonkey+Collage.jpg

Niille joille Living and Room ei ole ennestään tuttu niin tiedoksi, että Living and Room on ruotsalainen sisustustuotteisiin ja -tekstiileihin erikoistunut merkki, jonka toiminta perustuu kotikutsuihin.

modern-ethnic-01.jpg
kuvat: www.livingandroom.fi

Kukahan pitäisi kutsut (täältä löytyisi yksi innokas osallistuja), että nämä pääsisi näkemään ihan livenä?

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Poimintoja LIVINGandROOM SS 2014

  1. Moi, en voi olla ihailematta kyseisen firman tuotteita.Ja näitä minulta löytyy kotoakin joitakin. Harmi kun kyseinen firma tosiaan loppuu Suomesta =).Viimesin mikä mulle tuli eräältä jälleenmyyjältä on kattovalaisin =).Vielä odotan että joku tulee laittamaan sen mulle kattoon kun ite en yllä tonne kun huone korkeus on mikä on =)

    1. Valikoima oli varsin kattava ja moneen tyylin sopivia sisustusjuttuja löytyi. Mä tykkäsin erityisesti modernimmista jutuista ja graafisista kuvioinneista. Muutama pettymyskin mahtui mukaan mutta onneksi asiakaspalvelu pelasi mallikaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *