What a cat says?

Miauuuu….

Pukeutumisen ei aina tarvitse olla niin vakava juttu. Ei ainakaan kotipukeutumisen. Sain mieheltäni joululahjaksi paketin, jonka pakettikortin olisi jo pitänyt laittaa hälytyskellot soimaan. Kotikissalle siinä sanottiin.

Paketista paljastui aikuisten potkupuvuksikin tituleerattu jumpsuit. Eikä mikä tahansa sellainen, vaan fleece jumpsuit pienin kissa yksityiskohdin. Kyllä vaan, kissapuku. Kaltaiseni konservatiivisen pukeutujan painajainen.

catsuit+2+016.jpgcatsuit+2+012.jpg

Ehkä mauttomin lahja ikinä, mutta silti niin ihanan pehmeä & mukava. Juuri täydellinen kotivaate siis. Pyykkivuoren valloitus, imuroiminen ja muut arkiset kotiaskareet onnistuu tässä asussa oikein hyvin. Ja, kun se saa myös kanssaasukkaiden suupielet nousemaan kohti kattoa niin eipä siitä voi olla pitämättä.

catsuit+2+003.jpg

catsuit+011.JPG

Loppujen lopuksi, eihän tämä elämä nyt niin vakavaa ole etteikö se kestäisi yhtä kissapuvussa hääräävää äiti-ihmistä. Eihän?

Kepeää alkanutta viikkoa.

6 kommenttia “What a cat says?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *