Vihdoin DIY betonivalaisin

Tässä se nyt on diy betonivalaisin. Idean tähän nappasin Esmeralda’s blogista jo ikuisuus sitten. Lamppukin tätä tarkoitusta varten on pölyttynyt meillä jo hyvän aikaa. Vaikka nämä DIY jutut tehdään meillä yleensä melko nopeaan tahtiin jostain syystä tämä sai odotella kauemmin. Mutta nyt vihdoin valaisin on valmiina ja ripustettu ruokapyötämme yläpuolelle.

betonivalaisin+002.JPG

Lamppu on Ikean muovinen Melody, jonka hankin Facebookin paikallisesta vaihtoringistä. Jo kellastunut alkujaan valkoinen valaisin vaihtui lastenhammastahnaan. Mutta eipä tuo kellastuneisuus haitannut mitään. Se sai nimittäin pintaansa kaksi kerrosta saneerauslaastia, ihan ohut ja vähän paksumpi laastikerros. Vuorokauden verran kuivumista ja valmista tuli.

Pieni mutta jotenkin symppis. Valaisee juuri sopivasti ja ollaanhan nyt menossa kohti kevättä niin luonnonvalokin lisääntyy hurjaa vauhtia. Löytää toisenkin paikan meiltä aivan varmasti mikäli ei nykyiselle paikalleen jää.

betonivalaisin+004.JPG

betonivalaisin+011.JPG

Me lähdetään tänään viettämään perheen yhteistä aikaa seurakunnan järjestämään perhe päivään (mikäli saan loput porukasta ylös sängystä), jonka jälkeen on tiedossa äidin omaa aikaa hyvän ystäväni luona kynttiläkutsujen merkeissä.

P.S. Facebookin puolella kerroinkin jo eilen, että tiedossa on mukavia uusia yhteistyökuvioita ja niistä tekin saatte osanne. Kivaa eikö totta?

Ihanaa lauantaita ihanaiset!

6 kommenttia “Vihdoin DIY betonivalaisin

  1. Sattuipas hyvin! 🙂 Olen ekaa kertaan vierailemassa blogissasi ja löysin tämän sinun betonivalaisimen. Samasta blogista bongasin minäkin joskus ohjeen ja tuossa loppukesästä otin ja kokeilin. Minun betonivalaisimet löytyy täältä <a rel="external nofollow" href="http://yourssblogi.blogspot.fi/2014/10/betonivalaisin.html.&quot; target="_blank">http://yourssblogi.blogspot.fi/2014/10/betonivalaisin.html.</a&gt; Tuo oli kyllä hauska idea ja tekee muovilampusta monin verroin hienomman, vaikkakin valaisuteho kärsii. Mutta sehän ei haittaa kun muuta valoa löytyy ja ulkonäkö on hieno 😉 Blogisi vaikuttaa tosi mukavalta ja taidankin jäädä sitä seurailemaan!

    1. Lämpimästi tervetuloa Rauharentolaan Sirpa. Toivottavasti löydät täältä jatkossakin luettavaa. Tämä valaisin oli kyllä persoonallinen ja hauska idea. Käyn kurkkimassa sinunkin valaisimet. Mukavaa syyspäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *