Pitkästä aikaa PartyLite

Kävin eilen vuosien tauon jälkeen PartyLite kutsuilla. Mielipiteeni näistä tuotteista on aina ollut se että, vaikka esimerkiksi tuoksu valikoima tuoksukynttilöissä onkin varsin laaja ovat ne kuitenkin hieman ylihinnoiteltuja. Somisteet ovat kauniita mutta eivät omaan makuuni tarpeeksi yksinkertaisia.

Siksi ehdottomasti mukavinta näissä kutsuissa on se tunnelma, kun kasa naisia kokoontuu viettämään  yhteistä hetkeä tässä tapauksessa kynttilöiden ja somisteiden parissa. Oli ihmiset sitten toisilleen tuttuja tai tuntemattomia aina löytyy yhteistä puhuttavaa, pohdittavaa ja naurettavaa.

Party+lite+001.JPG

Tyhjin käsin en kuitenkaan kutsuilta lähtenyt minäkään. Tuikkujen (niiden tuoksullisten) ystävänä päädyin tilaamaan itselleni  pakettillisen lvalkoumimarjan tuoksuisia ja hunajamelonin tuoksuisia tuikkivia. Sopivan keveitä ja raikkaita tuoksuja molemmat.

Party+lite+008.JPG

Party+lite+011.JPG

Löytyykö sinulta oma tuoksu suosikki?
Satu / Rauharentola - -

5 kommenttia “Pitkästä aikaa PartyLite

  1. Mun ehdoton suosikki on tähtisadelampetti, tosin maksaa aivan hulluna! <br />
    Itse olen konsultti, mut siltikkään en tykkää läheskään kaikista tuotteista! : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *