Eero Aarnio Evergreen vaasit (sisältää arvonnan)

 

Oletteko huomanneet, että ilmassa on jo hyvän aikaa tuntunut se niin ihana lähes maaginen tuoksu, jota on vaikea sanoin selittää. Se pistää pukeutumaan yhä vain ohuempiin vaatteisiin aivan liian aikaisin ja jättämään lapaset, kaulaliinan ja pipon kotiin ulos lähdettäessä. Se samainen tuoksu  saa sydämen hakkamaan hivenen kiivaammin ja hymyn kasvoille aivan jostain tuntemattomasta syystä ja mikä ihmeellisintä se pakottaa ostamaan kukkia, leikkokukkia. Tiedättekö mikä se on? No se on tietenkin kevään tuoksu ja kevät. Ja se alkoi Rauharentolassa NYT.
 

tulppaanit+017.JPG

Kauppareissulta mukaan tarttui  useampi  tulppaanikimppu,  jotka tällä kertaa pääsivät kotona Eero Aarnion suunnittelemaan Evergreen vaasiin. Evergreen vaasit on Aarnion PlastexDesignille suunnittelemia kevyitä ja tyylikkäitä maljakoita. Ihan mun lemppareita.

 

 

 

 

tulppaanit+050.JPG

 

 

 
tulppaanit+035.JPG

Pelkistetyn tyylinsä ansiosta ne sopivat melkein millaisille kukille tahansa. Ja koska ne ovat valmistettu kestävästä muovista ei niitä tarvitse varjella samalla tavalla kuin lasisia serkkujaan. Kestävät siis myös ääriolosuhteissa, kuten meillä.

Ja mikäli maljakon vakautta haluaa parantaa kannattaa pohjalle laittaa sisustuskiviä jolloin maljakko pysyy pystssä vaikka siinä olisi korkeampikin kukka. Ja koska kaikki neljä kokoa voidaan pinota sisäkkäin niin niiden säilytykseenkään ei tarvitse hylly tolkulla tilaa. Kaunista ja käytännöllistä siis.

 

 

 

 

tulppaanit+029.JPG

 

 

 

 

tulppaanit+056.JPG

Varmaan haluaisit itsellesi myös oman Evergreen vaasin eikös? No arvasin sen ja siksi arvonkin sellaisen (tarkemmin valkoisen S kokoisen Evergreen vaasin) yhteistyössä suomalaisen muoviteollisuuden uranuurtajan Plastexin kanssa. Arvontaan osallistumalla tämä pieni ja suloinen voi olla sinun.

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

 

 

 

 

 

 

1 arpa kun  jätät keväisen kommentin.
2 arpaa jos olet lukijani / liityt sellaiseksi nyt Google lukijapaneelissa ja jätät kommentin
3 arpaa kun jätät kommentin, olet lukija ja käyt tykkäämässä Plastexin facebooksivusta.
 
Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana. 

 

 

Ja jos et seuraa blogiani päivittäin, liitäthän kommenttiisi toimivan sähköpostiosoiteesi.  

 

 
Alla olevaa kuvaa voit vapaasti jakaa somessa. 
 

 

 

 

 

98401.jpg
 
Arvonta alkaa nyt ja päättyy 16.3.2014 klo. 23.59

 

blogiyhteisty%C3%B6.jpg

74 kommenttia “Eero Aarnio Evergreen vaasit (sisältää arvonnan)

 1. Kolmella arvalla mukana :)<br />
  <br />
  Täällä kevätaurinko lämmittää jo kivasti, kunhan tuulen saisi vielä laantumaan niin ai että ! 🙂

 2. Kevät – ihana kevät ja valo! Saan jo heräillä talvihorroksestani. :)<br />
  <br />
  Arvontaan osallistun kahdella arvallani. <br />
  <br />
  – Aulikki Matkani varrelta -blogista<br />
  (matkanivarrelta@gmail.com)

 3. Minulla oli tuon mallinen keraaminen maljakko, ja meidän ääriolosuhteissa koira meni pudottamaan sen. Yhdellä arvalla osallistun ja toivon, että Kevätaurinko alkaisi pilkistellä vähän enemmän! hippu@outlook.com<br />

 4. Tulpaanit tuovat kevään todellakin 🙂 Ja onneksi ihana appiukkoni ilahdutti eilen minua kahdella tulppaani kimpulla 🙂 Mistä tiesikään, että ne ovat lempi kukkiani? Myös aurinko alkaa lämmittää jo mukavasti ja eilen vielä iltakuudenkin jälkeen oli aivan valoisaa. Mä olen niin kevään ihminen, on aivan paras tunne haistaa pihalla kevät, kuulla linnunlaulua aamusta ja nähdä ensimäisten leskenlehtien pilkistävän ojanpientareilla :)<br />
  <br />
  Tätä keväästä hehkutusta voisi jatkaa loputtomiin :D<br />
  <br />
  Kolmella arvalla ollaan mukana 🙂

 5. Keltaiset tulppaanit – varma ja aina yhtä ihana kevään merkki :)<br />
  Yhdellä arvalla mukaan, terv. Anneli<br />
  anne.li34(at)outlook.com

 6. 2 arpaa. Pitäis kyllä enemmän ostaa leikkokukkia, tai kouluttaa miestä ostamaan. 😀 Kevät on ihanaa aikaa! 🙂

 7. Kolmella mukaan kivaan arvontaan. Ilmaiset postikulut näyttäisivät olevan vielä tänään. paperitypy ät hotmail.com

  1. Ja unohdin tietysti sen keväisen kommentin 😀 Tällä viikolla tuntuu ensi kertaa tänä vuonna kunnon keväältä. Juuri siltä alkukeväältä, kun hikoilee talvivaatteissaan, mutta ei uskalla vielä vaihtaa kevyempäänkään. Tosin, näin tänään jo mummojakin kevättakeissa, itse vaan en uskalla ;D

 8. Kahdella arvalla mukana! Tänään täällä satakunnassa on ollut koko suomen lämpimintä, yli kymmenen astetta, se on totisesti kevät jo! 🙂

 9. Pari viikkoa sitten ystävä toi kyläillessään kimpun kukkia, ja oih miten ne piristivätkään! (Hyvän seuran lisäksi, tietysti.) Maljakkoa ei ollut, mutta vesikannu sai ajaa sen asian. Kolmella arvalla mukana!

 10. Jes, onhan kevättä kuljettu reilun viikon päivät ainakin jos on kalenteriin uskominen. Kummasti kotiinkin saa kevään tuntua kun ostaa ison nipun tulppaaneita. Mukana 3:lla arvalla.

 11. Kyllä, ehdottomasti haluan oman. Kaunis, pelkistetty, kukille oikeutta antava maljakko. Tänään tehty kevään ensimmäinen kunnollisen pituinen pyörälenkki, vähän oli vielä raaka ilma, mutta kyllä se siitä keväämmäksi muuttuu hetki hetkeltä.<br />
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

 12. 3 arvalla mukana. Ihanan keväiset kukat. Maljakko ajattoman oloinen ja sopii moneen sisustyyliin. Täälläkin alkaa kevät jo kolkutella.

 13. Kolmella arvalla mukana. Linnunpöntöt putsattu tulevia asukkaita varten ja pihaakin päästy jo haravoimaan ihanassa auringon paisteessa.<br />
  <br />
  hautnina at gmail.com

 14. Kolmella arvalla ehdottomasti mukana! 🙂 Yksi evergreen maljakko jo löytyykin, mutta ne ovat niin kauniita että voisin joka värissä ja koossa kotiuttaa kaikki! :)<br />
  liveandhome (at) gmail.com

 15. hei,<br />
  <br />
  kolmella mukaan. keväinen keli tänäänkin. voi kunpa tämä jatkuisi :).<br />
  <br />
  mariestrange(a)hotmail.com

 16. Mukana kahdella arvalla. Kevät on lempivuodenaikani. Tuntuu, että alkaa pitkästä aikaa energiaakin virtaamaan kehossa :)<br />
  teekoo81(ät)gmail.com<br />

 17. Tulen kahdella arvalla mukaan arvontaan. Tänään oli kyllä eteläisessä(kin) Suomessa kevät vähän hakusessa kun heräiltiin kauniiseen lumimaisemaan. Vaan kyllähän luminen lopputalven päivä on ihan huikean kaunis sekin…<br />
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 18. Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla. Sain naistenpäiväksi tulppaaneja ja jouduin laittamaan ne tyhjään kurkkupurkkiin kun ei kukkamaljakkoa ollut… :)<br />
  -Shiva-<br />
  suddenconnection(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *