Lego säilytyspalikat klik or not

Aurinkoista huomenta. Mitäs veikkaatte sataako viikonloppuna lunta niinkuin on luvattu? Eei saa, sanon minä. Teitä on muuten tullut viime päivinä hirvittävästi lisää. Lämpimästi tervetuloa ja toivottavasti viihdytte Rauharentolassa.

Tänä aamuna painin taas ”elämää suurempien” kysymysten äärellä. Olen nimittäin jo pitkään himoinnut Legon säilytyspalikoita. Ja nyt niille olisi oikeasti tarvettakin minimiehen huoneessa. Näitä laatikoitahan löytyy montaa eri kokoa, ja niitä voi pinota päällekkäin aivan kuten oikeitakin Legoja. Väriskaala on myös varsin laaja. Yksinkertaisia ja hauskoja laatikoita ja samalla kiva sisustuselementti lastenhuoneeseen.

storage-unisex-close.jpg

Olen jo klikkaillut ostoskoriin yhden ison (25×50) ja kaksi pienempää (25×25) laatikkoa. Enää puuttuu päätös tilatakko vai ei?

(kuva lainattu)

3 kommenttia “Lego säilytyspalikat klik or not

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *