OmaPiha messut 2014 & Kastele kotimaisella messu tärppi (sisältää arvonnan)

3.-6.4.14 Messukeskuksen täyttää OmaPiha messut satoine näytteilleasettajineen ja varmasti yhtä monine uusine ideoineen. Tällä kertaa (mikäli saadaan pitkästä aikaa syntynyt kalenteripainajainen selvitettyä, huoh!) mäkin aion käydä tutustumassa tarjontaan ja uusimpiin pihatrendeihin. Ja lisäksi käydä moikkaamassa myös yhteistyökumppaneitani.

Plastexillä on muuten tänä keväänä hyvää asiaa, lyhyesti kiteytettynä ”Kastele kotimaisella”. Plastex on nimittäin mukana sinivalkoinen jalanjälki kampanjassa, omalta osaltaan edistämässä suomalaista työtä. Pieni juttu, kuten kukkien kastelu mutta senkin voi tehdä kotimaista työtä ja hyvinvointia edistäen. Enpä sitä tullut itse aiemmin edes ajatelleeksi. Yhtenä messu tärppinä ehdottomasti siis Plastexin messuosasto (6k109) ja kastelukannut.

PicMonkey+Collage.jpg

Näitä ja monia muita juttuja siis Helsingin Messukeskuksessa 3.-6.4. OmaPiha messuilla.

Ja niin olin vallan unohtaa. Lupauduin arpomaan yhteistyössä Plastexin kanssa muutaman lipun kyseisille messuille. Eli mikäli kiinnostaa niin kommenttia sitten vaan kommenttikenttään. Arvonta alkaa nyt ja päättyy jo perjantaina 21.3.2014 klo.23.59. Laitathan kommenttiisi haluaisitko 1 vai 2 lippua. Perinteiseen tapaan kommentoimalla saa 1 arvan, olemalla rekisteröitynyt lukija (sellaiseksi voi liittyä nyt) 2 arpaa ja linkityksestä 3 arpaa. Liitatähän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi niin saan sinuun yhteyden heti arvonnan päätyttyä. Ja tietysti myös sen monellako arvalla olet mukana. Linkytys onnistuu mm. Rauharentolan facebook sivulta jaa painikkeella. Mikäli jaat muualla kuin Facebookissa käytäthän tätä kuvaa.

liput+003.JPG
Käytäthän linkitykseen tätä kuvaa

Tavataanko messuilla?
liput+002.JPG

blogiyhteisty%C3%B6.jpg

28 kommenttia “OmaPiha messut 2014 & Kastele kotimaisella messu tärppi (sisältää arvonnan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *