Huivien comeback

Huivit ovat palanneet takaisin vaatekaappiini. Ja tällä hetkellä ahmin kaksin käsin uusia itselleni. Ruutua, raitaa & yksiväristä. Kaikkea mahdollista ja kaikissa mahdollisissa väreissä.

Huivit ovat muuten helppo tapa pelastaa muutoin tylsähkö asukokonaisuus, niillä nimittäin saa näyttävyyttä lähes takuuvarmasti. Miten olinkaan unohtanut tämän?

virvatuli+001.JPG
virvatuli+002.JPG
huivit+005.JPG

huivit+006.JPG

Eikö muuten ihan tavallinen valkoinen paitakin muutukin kertaheitolla, kun lisää jonkun kivan hieman värikkäämmän huivin?

Oletko sinä koukussa huiveihin? Jos olet ehdit vielä käydä kurkkaamassa huiviarvontaan, joka päättyy tänään. Mun ehdoton lemppari on keltainen vaikkei sitä kukaan kysynytkään.
P.s. Mun mielestä paras tapa solmia huivi on pyörittää se löysästi kaulan ympärille ilman  mitään sen kummempia kommervenkkejä, mutta täältä voit kurkata 25 helppoa tapaa huivin solmiseen mikäli haluat hommaan vaihtelua.

Mukavaa päivää ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat.

Satu / Rauharentola - -

2 kommenttia “Huivien comeback

  1. Mä oon hulluna huiveihin ja niitä löytyy enemmän kuin paljon ja koko ajan hamstraan niitä lisää MUTTA en kuitenkaan pidä niitä juuri koskaan!!! Pakko terästäytyä… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *