Uuden alku

Mä tykkään keväästä. Se on täynnä uusia alkuja, uusia mahdollisuuksia. Samalla niin kaunista mutta myös niin arkaa ja haavoittuvaista. Olosuhteiden ollessa oikeat lopputulos voi olla jotain taivaallista. Mutta väärien olosuhteiden vuoksi lopputulos voi olla myös tuhoontuomittu, pelastamattomissa.

Niin mä puhun nyt kasvien kasvamisesta mutta sama pätee tähän elämään. Ihmiselämässä näin voi tapahtua milloin vaan mutta kasvit elävät on the edge aina keväisin, halusivat tai eivät. Kaunista se on kuitenkin, uuden alku nimittäin.

kev%C3%A4%C3%A4n+taikaa+001.JPG

kev%C3%A4%C3%A4n+taikaa+003.JPG

kev%C3%A4%C3%A4n+taikaa+014.JPG

kev%C3%A4%C3%A4n+taikaa+017.JPG

Näissä tunnelmissa mukavaa alkanutta viikonloppua.
Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *