Uudessa osoitteessa nähdään, nähdäänhän?

Ihanaa & vähän jännittävääkin perjantai huomenta. Tämä on toistaiseksi viimeinen postaukseni täällä Bloggerissa. Rauharentola on nyt valmis aloittamaan uuden elämänsä osana CASA blogit perhettä. Tästä eteenpäin blogiani voi seurata osoitteessa:

Blogin sisältö on jo siirtynyt osittain uuteen osoitteeseen ja se tulee julkiseksi piakkoin. Muutoksesta huolimatta Rauharentola pysyy Rauharentolana  mikä tarkoittaa sitä, että sisältö pysyy samanlaisena ellei jopa hiukan parempana. Pyrin edelleen ottamaan postauksissani huomioon teidän lukijoiden toiveita. Eli lähetelkäähän niitä ahkerasti.

Blogia voi seurata jatkossa edelleen myös Facebookin kautta. Tarvittavat muutokset tehdään myös Blogilistalle ja Blogloviniin mahdollisimman pian, jotta myös niiden kautta seuraaminen onnistuu kuten ennenkin.

Omenankukkia+003+1.jpg 
Toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi uuteen osoitteeseen. Mi Casa Es Tu Casa.
    Nähdään CASAssa!

2 kommenttia “Uudessa osoitteessa nähdään, nähdäänhän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *