Kesä on kalustettu

Vai onko sittenkään? Nyt jos koska olisi aika päivittäää ulkokalusteet sillä vaikka kesän tulo onkin hetkellisesti pausella niin kyllä se sieltä kuitenkin tulee.

Meillä on edelleen täysin toimiva ja riittävän kokoinen ruokailuryhmä mutta mahtuisikohan terasille vielä muutakin. Mä olen aina haaveillut ”lökönurkkauksesta”, jossa voisi ihan olla vaan ja nauttia kesästä. Riippumatto meillä on ja se onkin lasten lemppari mutta mun juttu se ei kuitenkaan ole. Mä haaveilen…

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

 

Kunhan tuo viheljäinen kaiken sotkeva siitepölyhässäkkä olisi ohi niin siirtyisin ulos jatkamaan haaveilua. Vilttiiin kääriytyneenä siellä saattaisi muutoin jopa pärjätäkin. Mutta  nyt täytyy tyytyä vain lasin läpi haaveiluun sillä niin pahat ovat oireet tänä keväänä olleet.

 

Millainen on sinun terassi tai parveke unelmasi?

6 kommenttia “Kesä on kalustettu

  1. Ihania juttuja terdelle, mistä ihmeestä olet löytänyt nuo kuvat? Onkohan nuo kaikki ihanuuden vielä valikoimissa? Olen juuri miettimässä teranssimme sisustusta ja näyttävät juuri meille sopivilta – osa, ei siis kaikki.<br />
    – Minde –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *