Joulu nurinpäin

Hätä keinot keksii, onneksi. Laitoin jo tilaukseen isommat pellavatyynynpäälliset mutta jos on kaltaistani ”kaikki mulle heti” -tyyppiä odottaminen on liiankin usein melko vaikeaa. Tarvitsin siis isoja pellavaisia tyynynpäällisiä ASAP.

 

Kriisitilanteessa pitää pysyä tyynenä ja miettiä ratkaisua. Ratkaisu löytyikin yllättävän läheltä, omasta liinavaatekaapista. Jouluiset tyynynpäälliset vaan saumat ulospäin ja tuloksena varsin rouheat tyynynpäälliset. Ei paha ollenkaan vai mitä mieltä olette?

 

joulu%20nurinp%C3%A4in%20001.jpg

 

Hetken jopa harkitsen tilauksen peruuttamista, sillä ihastuin sen verran tähän omaan kriisitilanteen ratkaisuuni. Tämä on juurikin niitä sisustamisen pieniä oivalluksia, joihin ei tarvita uutta ja kallista eikä edes halpaa.

 

joulu%20nurinp%C3%A4in%20003.jpg

 

Nyt kuuntelen hetken kaikessa hiljaisuudessa sadetta, joka ropisee rajusti kattoikkunaan. Sateesta huolimatta viikonloppu tulee joten oikein ihanaa alkavaa viikonloppua sinulle.

”Some people feel the rain, others just get wet.”

Bob Marley

 

 

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *