Ihaninta on juuri nyt

aamukahvi terassilla. Vaikka tänäänkin oli hiukan vilpoisaa aamukahvi ulkona maistui lähes taivaalliselta kesän kunniaksi Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha mukista nautittuna.

 

 

1.jpg

 

Olen jo pitkään etsiskellyt ns. isompia lasinalusia tai tässä tapauksessa mukinalusia siinä onnistumatta. Niinpä päätin tehdä sellasia itse. Tämän alusen pohjana toimii vanha piloille naarmuuntunut cd-levy. Ja niitähän meiltä löytyy stereoiden dj-leikkien jäljiltä useampia. Cd:n toiselle puolelle liimasin palan kangasta ja toiselle puolelle pyörittelin liiman avulla juuttinarua.

 

4.jpg

 

2.jpg

 

Mä niin rakastan juuttinarua ja nämä jos mitkä sopivat terassikäyttöön loistavasti.  Aikaisemminhan tein servettirenkaat juuttinarusta ja vallan ihanat ovat nekin.

 

3.jpg

 

Mahtavaa viikonalkua. Joko teillä muuten lomaillaan?

4 kommenttia “Ihaninta on juuri nyt

  1. Onpa kivat lasinaluset! 🙂 Ihan täydelliset oikeastaan. <br />
    <br />
    (Mä olen äitiyslomalla kotona kolmen lapsen kanssa, eli varsinaista lonkanvetoa koko ajan, hih. Miehellä alkaa loma viiden viikon päästä, ei sillä, että laskisin jo minuutteja.)

    1. Oih kiitos. Mä olen hoitovapaalla neljän lapsen kanssa eli sitä samaa lonkanvetoa myös ;). Viisi viikkoa menee nopeasti ja sitten voitte yhdessä vetää lonkkaa. Iloa päivääsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *