Punainen kuin mansikka

Viikonloppu lähestyy hurjaa vauhtia ja arvatkaapa olenko odottanut sitä? No todellakin, mä aion nukkua pitkään ja mennä nukkumaan aikaisin ja ihan vaan ladata akkuja. En tiedä johtuuko se juuri siitä virran vähyydestä, että olen tänä kesänä erityisen ihastunut rohkeaan punaiseen. Toki vaatekaapista on vuosien varrella löytynyt aina jotain punaista mutta mitään suurempaa paloa se ei ole mussa koskaan aiheuttanut. Nyt huomaan tarttuvani punaiseen. Voiko vahvasti jouluun liitetty väri olla kepeä ja kesäinenkin? Noh ainakin valkoisen kanssa se voisi toimia.

 

PicMonkey%20Collage%202.jpg

kuvat: cubus, hm & sportsdirect

 

 

PicMonkey%20Collage.jpg

kuvat: sportsdirect

 

Punainen hot or not?

Ihanaa perjantaita <3.

 

 

 

4 kommenttia “Punainen kuin mansikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *