Valloittava Bellart

Vaikka rakastankin elämääni täällä ”maalla” niin välillä kaipaan kaupungin sykettä, uniikkeja  liikkeitä vieri vieressä, inspiraatiota inspiraation perään. Inspiraation saaminen ei välttämättä aina velvoita ostamaan mitään, onneksi. Ja varsinkin jos liike on suljettu niin sen tarjoama inspiraatio on täysin ilmaista.

Lupasin esitellä teille hiukan tarkemmin liikettä, jossa SuklaaGallerian suklaatasting järjestettiin. Annankatu 28:ssa Helsingissä sijaitseva Bellart on mielenkiintoinen sekoitus vintagenahkaisia jykeviä katseenvangitsevia englantilaisia nahkahuonekaluja, etnissävytteisiä koriste-esineitä, voimakasta taidetta ja kierrätyspuisia kalusteita kuten esimerkiksi aivan mahtavia ruokapöytiä. Ei luultavasti ole vaikea arvata mihin minä ensimmäisenä rakastuin, no niihin ruokapöytiin tietenkin.

 

117.jpg

 

3.jpg

Jesus Caballero Puentesin öljymaalaukset herättivät voimakkaita tunteita.

 

4.jpg

 

6.jpg

 

2.jpg

 

5.jpg

 

1.jpg

 

143.jpg

Suklaat eivät kuulu tämän liikkeen valikoimiin vaan se lainaa tilojaan SuklaaGallerian suklaatasting tilaisuuksille. Ympäristö luo tässä tapauksessa tunnelman, ehdottomasti.

 

Bellartin kivijalkamyymälän löydät siis Helsingistä osoitteesta Annankatu 28 ja virtuaalisesti osoitteesta www.bellart.fi. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tai vaikkapa ihan vaan ikkunaostoksilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *