Vintage The Trend

Ulkona sataa räntää ja ikkunalla kesäfiilistä luomassa muutama Partyliten hunajameloni tuikkiva. Syntyyhän se kesäfiilis tuoksuistakin, syntyyhän? Ja onhan se kesä tämäkin vaikkakin varsin epätavallinen. Parempaa tekemistä en tälle päivälle keksinyt niin päätinpä kuvata ja esitellä teille uusimman ihastukseni.

Mä olen nykyään nimittäin ihan hulluna vintage tai retro laukkuihin,  jos näitä 80-90-lukujen luomuksia voi sellaisiksi kutsua. Ja uusin ihanuuteni The Trend  crossbody -laukku löytyi meidän äidin vaatehuoneen perukoilta, siitä salaisesta aarrearkusta mistä moni muukin ihanuus on löytänyt tiensä meille.

 

the%20trend%20009.jpg

 

Älkää kivittäkö mutta uskallan väittää, että tämä 90-luvun laukku on vähän niinkuin italialainen versio suomalaisesta Three Bags merkistä. Yksinkertainen, jykevä, ajaton joka paikan laukku.

 

the%20trend%20004.jpg

 

the%20trend%20008.jpg

 

Kolahtaako vintage ja retro laukut sinuun?

Satu / Rauharentola - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *