Juhannustaikoja

Juhannus%20018.jpg

 

Teitkö sinä juhannustaikoja? Uneksit tulevasta sulhosta  vasemman jalan sukka väärin päin jalassa, etsit metsästä palavan virvatulen alta aarretta ja mitä kaikkia niitä onkaan. Mä tein. Sain ystävältäni nimittäin pienen lahjan juhannustaikoja varten. Ja tulipa sitten tehtyä pienet juhannustaiat jaloille ja varpaille. 

Ensin ihanan virkistävä jalkakylpy omatekoisella kylpysuolalla terästettynä, sitten CND Cucumber Heel Therapy voidetta jalkoihin ja päälle ihanan untuvaiset sukat. Taikauskoisena laitoin molemmat sukat kuitenkin jalkaan ihan oikeinpäin. Uuden sulhon näkeminen unessa ei olisi varmaankaan ollut soveliasta, kun vanhakin vielä on. Hih. Vaikka sen suurempia taikoja ei tainnutkaan tapahtua niin ainakin jalat olivat tänä aamuna ihanan raikkaat ja virkistyneen tuntuiset. Pieni hemmotteluhetki oli aivan paikallaan.

 

Juhannus%20021.jpg

 

Juhannus%20025.jpg

 

Pienten taikojen lisäksi kotijuhannuksemme piti sisällään saunaa, hyvää ruokaa ja illan päätteeksi vielä lettuöverit. Sen jälkeen olikin hyvä käydä nukkumaan ja arvatkaapas tarvitsiko unta kauan odotella. No ei todellakaan.

Nyt nauttimaan ihanasta keskikesän aamusta. Se on taas laatuaan me and my coffee mug.

2 kommenttia “Juhannustaikoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *