Oh Romeo oh Romeo

Terkkuja keittiöstä. Niin siinä vaan sitten kävi, että hankimme keittiöömme uuden pöydän ja niin ne tuolit myös. Tuolikilpailun ratkaisi lopulta se, että Romeo tuolit olivat melkoisen hyvässä alessa ja heti varastossa saatavina. Bess tuolit saavat siis odottaa vielä hetken vaikka yhdelle tai mahdollisesti jopa kahdelle onkin jo paikka katsottona.

 

keitti%C3%B6%20034.jpg

 

Tässä hiukan esimakua sneak and peek kuvien muodossa keittiön uudesta ilmeestä. Lisää kuvia sitten hiukan myöhemmin, kunhan saan koko keittiön kuvattavaan kuntoon.

 

keitti%C3%B6%20031.jpg

 

Keittiöstä tuli heti paljon valoisampi, ja jotenkin kevyempi ja ilmavampi. Pehmeälinjaiset tuolit kromatuine jalkoineen yhdistettynä jykevään pöytään toimii yllättävän hyvin.

 

keitti%C3%B6%20030.jpg

 

18.jpg

 

Vielä täytyy siirrellä kattovalaisin oikeaan kohtaan, ja miettiä muutenkin keittiön valasitusta. Mutta pidetään lamppuvaihde pois päältä vielä hetkisen ja nautitaan kesästä.

 

P.S. Muistakaahan käydä osallistumassa Home & Garage lahjakortin arvontaan. Sillä voi sitten hankkia jotain mukavaa vaikkapa omaan keittiöönsä. Järjestyksen ihmisenä mun henkilökohtaiseinen suosikki on tämä. Klikkailehan itsesi arvontasivulle mikäli et ole vielä osallistunut.

2 kommenttia “Oh Romeo oh Romeo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *