Oman elämänsä ohjaaja & ohjaajantuoli

Olemme jokainen ainutkertaisia oman elämämme asiantuntijoita, oman elämämme ohjaajia. Välillä on hyvä pysähtyä kuulemaan omaa sisintänsä, ja miettiä mihin suuntaan haluaa elämäntarinansa menevän. Mä istuin usein koneelle ja kirjoitan ajatuksia muistiin. Siksi mä tiesinkin heti että, mun oli saatava  paikallisen Facebook kirpan annettavien osastolla oleva ohjaajantuoli. Sillä täytyyhän ohjaajalla olla ohjaajantuoli eikös?

Joo tiedetään, mä olen tälläinen vahvasti tunteella elävä höpsö. Mutta joistain asioista ja esineistä tulee vaan sellainen vahva tunne, juuri tämä on saatava. Toisille vaan esineitä ja mulle vähän enemmän, kuten tämä tuoli.

 

3.jpg

 

En vielä tiedä kuinka hyvin se toimii ”työtuolina” mutta sen tiedän, että sen paikka on meillä. Tuolinjalat vaativat hiukan hiomista mutta muutoin eilisen pikapesun jälkeen se on valmiina uuteen tehtäväänsä.

 

1.jpg

 

2.jpg
 
Mitäs tykkäätte?
 
Muksaa keskiviikko päivää.
Facebookin puolella muuten lupailin, että kun 300 tykkääjän rajapyykki menee rikki niin järjestetään arvonta ihan vaan Facebook tykkääjien kesken. Eli nyt kipinkapin tykkäilemään jos et ole niin vielä tehnyt.

4 kommenttia “Oman elämänsä ohjaaja & ohjaajantuoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *