Hookie

Joko sä olet törmännyt Hookieen? Hookie on amppeliruukku, jonka on suunnitellut Plastexille teollinen muotoilija Niko Laukkarinen. Varsin vekkuli amppeli, jonka perusideana on, että yksittäinen amppeli voi toimia useammalle muulle ilman että jokainen tarvitsisi omia kiinnikkeitään. Jo yksikin näyttää hyvältä mutta amppeidenketju on jo varsin näyttävä roikkuva puutarha.

 

Amppeli_3x_image_full_width.jpg

kuva: Plastex

 

Amppeliruukku Hookieta myydään ennakkomyyntikampanjassa. Näin Plastex kehittää uutta toimintatapaa; kehittää yhteistyöllä uusia tuotteita ja tavoitteena on toteuttaa lisää vastaavanlaisia kampanjoita tulevaisuudessakin. Kampanjan omalle sivulle pääset tästä. Kampanjaa on vielä jokunen päivä jäljellä ja vielä ehtii hyvin mukaan. Vähimmäistavoitteeseen on matkaa jonkin verran mutta toivottavasti siihen päästään.

Musta olisi kiva nähdä Hookien päätyvän Plastexin tehtaalle Eero Aarnion ja Stefan Lindforsin tuotteiden viereen, Evergreen vaasien ja PLUP-pullojen naapuriin. Se jotenkin täydentäisi sitä sakkia eikös?

 

Amppeli_V%C3%A4rit_image_full_width.jpg

kuva: Plastex

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Plastexin kanssa.)

 

 

I’m so hooked on to Hookie.

2 kommenttia “Hookie

  1. Wow, Hookie näyttää mageelta! 😀 Plup-pullo mulla jo onkin ja olen ollut tyytyväinen, mahtuu meinaan pienempään käsilaukkuun paremmin kuin Tupperwaren EcoPure!

    1. Eikös :). Näitä kolmen sarja vaikkapa ihanilla yrteillä höystettynä ois tosi yes. Ja tuo Pluphan on kätevän mallinen ja muutenkin hauska. Päihittää tavis juomapullot 5-0.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *