Matkavaate pohdintoja & joogahousut

Ensi viikolla lähdemme minilomalle länsinaapuriin ja eilen uhrasin ajatuksen matkavaatteille. Perhematkalle kun lähdetään matkavaatteiden täytyy olla ennen kaikkea mukavat mutta silti chic, tietenkin. Mukaan lähtee ehdottomasti Silverjungle:in lähettämästä paketista löytyneet trikoojoogat (jotka on muuten nyt alessa monen muun Silverjungle herkun tapaan).

Olen alkukesän makustellut tätä löysähköä housumuotia kulkemalla h&m:n haaremihousuissa. Ja nämä housut on niin mun juttu. Mukavaa on, että Silverjunglekin on ottanut mallistoonsa myös aikuisten vaatteita ja juuri nämä housut. Asusteilla näistäkin tulee jos ei nyt ihan salonkikelpoiset niin casual kriteerit täyttävät aivan varmasti.

 

1.jpg

 

3.jpg

Yksinkertaisten housujen kaveriksi nappasin kaapista ghanalaisen ”vatsaketjun”

 

2.jpg

 

Yläosaksi mukaan lähtee joku kiva toppi. Sullon laukkuun myös leggarit ja lyhythihaisen paitamekon/tunikan. Ne sopivat näppärästi yhteen ja ovat takuuvarmasti mukavat päällä. Mitähän muuta?

Samaisesta Silverjungle paketista löytyi myös basic trikoinen tuubihuivi. Juuri sellainen, joka huivikokoelmastani vielä puuttuikin vaan eipä siis enää. Tämä jää vielä odottamaan syksyä tai jos ilmat nyt viileneekin niin otan myös sen mukaan.

 

4.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

Ihanaa viikonloppua.

Mä lähden nyt ottaamaan aamuisen kofeiiniannoksen kera ystäväni tekemän raparperitiramisun. Nams.

(Housut ja huivi saatu blogiyhteistyön kautta.)

 

4 kommenttia “Matkavaate pohdintoja & joogahousut

    1. Kiitos. Mun housut on kokoa M. Mallihan on valmiiksi väljä. Mutta vyötärön resori on melko napakka. Tuo koko ei jää mulla löysäksi vyötäröltä vaan istuu juuri sopivan napakasti. Toivottavasti auttoi yhtään :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *