Lazy summer days

Olenko mä ainut josta tuntuu siltä, että koko Suomi lomailee tällä hetkellä? Myös blogistaniassa on varsin hiljaista. Tai siis useimmissa niissä blogeissa joita mä tykkään lukea. Mähän olen lomalla oikeastaan koko ajan ja siksi tämä kesä ei juurikaan tee poikkeusta mun postaustahtiin. Tottahan meillä miehen loma tuo enemmän sitä perheen yhteistä aikaa mutta koska meillä ei ole mitään isompia lomareissuja ohjelmoituna tälle kesälle niin aikaa kirjoittamisellekin jää.

 

11.7%20002.jpg

 

Tällä viikolla olen ahertanut takapihalla ja siitä muistoiksi jäi melkoiset heimomerkit käsiin ja jalkoihin. Mutta kylläpä näyttää heti paremmalta kun kunnolla harvensin takapihan pöpelikköä. Olen tavannut ystäviä ja olen maistanut taivaallisen hyvää raparperitiramisua (juuri sopivan kirpasakkaa mun makuuni). Vielä yhdet 1vee juhlat ja sitten lazy Sunday.

 

11.7%20007.jpg

 

Kiireettömyys taitaa olla se kesän parhain juttu. Ei kiirettä nukkumaan eikä kiirettä herätä. Elämä kulkee ilman kelloja ja kalentereita. Ihanaa eikö totta.

 

11.7%20005.jpg

 

Nautinnollista viikonloppua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *