Poimintoja Loru AW2014 mallistosta (sisältää alekoodin)

Yhteistyökumppanini Lorun syksyn mallisto on nyt julkaistu, ei tosin vielä  ihan kokonaisuudessaan ja mallisto täydentyykin tulevien viikkojen aikana mm. aina niin ihanilla perhoshihamekoilla. No hätä niitäkin on siis tänä syksynä tulossa.

 

Collage.jpg

Kuvat: Elina Manninen

 

”Ruutua, raitaa, mustaa oranssia ja harmaata. Taskuja ja pitsiä, ”perhosia” ja kettuja.”

 

PicMonkey%20Collage.jpg

Kuvat: Elina Manninen

 

kettu.jpg

 

Mutta monta ihanuutta on jo saatavana, Kettu-sarja , kietaisucollarit ja haaremit sekä oranssit ja mustat taskumekot. Ja lorumaiseen tapaan Rauharentolan lukijat saavat taas -10% alen tästä uunituoreesta mallistosta. Ale ei koske jo alennettuja tuotteita, sisustusta ja leluja, lasten hiuskoruja eikä myöskään muut-kategorian tuotteita ja se on voimassa 5.-13.8.2014. Alen voi lunastaa koodilla lorun syksy ja kauppaan pääset tästä.

 

Untitled.jpg

 

”On metsän kätköissä kettuja,
jotka osaavat paistaa lettuja.
Niiden lettubaari on metsän parhain
ja tungos jo melkoinen aamuvarhain.
Vaan silloin on ketuilla oikein hoppu
kun joku huutaa : LETUT ON LOPPU!!!”

  

Noinkin voi käydä, joten nyt siis kipin kapin kauppaan ennenkuin nämä ihanuudet on loppu.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *