Ne ekat: me&i AW2014 poimintoja

Tänä syksynä kaikki on toisin. Päätin nimittäin, että en tee postausta omista kauden me&i lemppareistani ennen kuin olen nähnyt syksyn malliston livenä. Ja onneksi minun ei tarvinnut odotella pitkään sillä, kun mallisto julkaistiin keskiviikkona ne tämän kauden ekat oli heti eilen illalla. Ja tässä siis live poimintoja me&i:n AW2014 mallistosta. Niitä lemppareita ja vähän muutakin tälle mallistolle tyypillisiä juttuja.

 

meandi%20010.jpg

 

meandi%20001.jpg

 

meandi%20008.jpgmeandi%20009.jpg

 

meandi%20004.jpg

 

meandi%20011.jpg

 

meandi%20013.jpg

Uutta tällä kaudella: printit takana ja edessä

 

meandi%20006.jpg

 

Myös kutsuilla moni asia oli toisin. Kun varaat omat kutsusi kutsuilta saat lahjaksi tämän kassin. Emännänlahja systeemiä myös uudistettu ja emännille on valittu lisäksi erikoishintaisia tuotteita, joita kutsujen emäntä voi tilata tietyin ehdoin. Maksu, palautus ja vaihto tapahtuu kuitenkin vanhaan tuttuun tapaan.

 

Seuraavat kutsut onkin jo ohjelmoituna ensi viikolle. Silloin mulla on ehkä jo ostoslista valmiina. Mitäpä veikkaatte mitkä näistä päätyvät osotoslistalle?

 

meandi%20012.jpg

 

Mitä sitten jäin kaipaamaan?

Hmm, kylpyankkakuosista paitaa ehdottomasti. Syyskuun lopussa tulee malliston lisäykset ja ehkäpä mun täytyy ankkapaidan toivossa pitää omat kutsut silloin.

Ihanaa perjantaita murut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *