Espa (sisältää arvonnan)

Tänä aamuna päässäni on soinut Syksyn sävel, jossa katu täytyy askelista tiedättehän? Syy siihen on se, että ihanan syksyisen fiiliksen olohuoneeseen toi sen viikonloppuna asennetun roikkalampun lisäksi Ristomatti Ratia koristetyynynpäällinen. Kaunis harmaa-valkoinen päällinen sopii loistavasti valkoisten pellavatyynyjen kanssa olohuoneen sohvalle ja printtikaveriksi printtiverhon kanssa. Helsinki kohtaa olohuoneessamme New Yorkin ja voin sanoa ,että tuo kohtaaminen onnistuu mallikkaasti.

3.jpg

Printti koristetyynynpäällinen ”Espa” : Ristomatti Ratia ( saatu blogin kautta) | valkoinen pellava tyynynpäällinen: HM home

2.jpg

5.jpg

Design Eeva Mela  Materiaali 65% polyesteri 35% puuvilla Tuotteen koko 48 x 48 cm Malli
Näkymä keväiseltä Pohjois-Esplanadilta

Tyynynpäällisessä on melkoisen intensiivinen tunnelma ja sitä voi tuijotella useammankin hetken ja löytää joka hetki jonkun aivan uuden yksityiskohdan.

4.jpg

1.jpg

Tyynynpäällisuutuuksia Ratiashopista löytyy muutama muukin ja siksipä mulla onkin ilo arpoa  yhdelle onnelliselle lukijallenikin omavalintainen uutuuspäällinen. Tässä tulevat vaihtoehdot:

Collage.jpg

Espan todellisen värityksen näet aikaisemmista kuvista se on selkeästi harmaa

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!

Arvontaan osallistuminen on nyt tehty varsin helpoksi. Kerro minkä päällisistä haluaisit saada. Aikaa siihen on 18.8.-24.8.2014 klo.23.59.

Ja eikun jännäämään.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Ratiashopin kanssa.

67 kommenttia “Espa (sisältää arvonnan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *