Lento

Ai niin meillä oli tämäkin. Pitkään laatikossa viihtynyt Paola Suhosen suunnittelma ja Jalo Helsingin mallikkaasti toteuttama Lento-palovaroitin pääsee nyt vihdoin sulostuttamaan sisustustamme. Melko suurikokoisena se toimii päätehtävänsä lisäksi myös sisustuselementtinä. Ja siksi sille onkin melko haasteellista löytää sopiva paikka.

 

2.jpg

 

Varsin kätevä kapistus tämä kaikien kaikkiaan on. Lento palovaroittimissa nimittäin koko sen pinta toimii painikkeena, jolla voi hiljentää väärät hälytykset ja testata palovaroittimen toiminnan. Siinä ei  siis ole yhtään pientä nappulaa. Hurraa! En nimittäin tiedä mitään sen ärsyttävämpää kuin turhaan huutavan palovaroittimen epätoivoiset hiljentämisyritykset. Joskus tuntuu siltä, että vasaralla iskeminen olisi helpoin ratkaisu, kun sitä oikeaa pientä nappia ei millään meinaa löytyä.

 

1.jpg

 

Miten te joilta tämä optinen design palovaroitin löytyy olette sen sijoittaneet?

 

Keskiviikkoa murut <3.

Mä kaivan nyt kortin esille ja alan maksamaan eilisiä miikkariostoksiani. Mitä sitä tulikaan tehtyä?!?

Satu / Rauharentola - -

4 kommenttia “Lento

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *